Klinik  Hindborg


Om KlinikkenKlinik Hindborg er beliggende i Haslev. 


Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør i 2004.Jeg arbejder på fuld tid som behandler siden 2004.

Jeg massere både til private og erhverv.


Mine behandlinger kan mærkes og er dybdegående.


Mine mange års erfaring med behandling af symptomer som nakke- og skuldersmerter, spændingshovedpine, migræne, musearm, ischias smerter og stress, har gjort at jeg har opnået rigtige gode resultater.Tidsbestilling på tlf. 2896 5896 eller book tid online
Afbestilling og Udeblivelse


For alle behandlinger gælder det, at der skal afbestilles i så god tid som muligt, og senest samme dag inden kl. 7.00

Afbestilles der herefter, afregnes 100% af prisen på behandlingen.


Udebliver klienten uden varsel opkræves pr. brev/faktura den fulde behandlingspris.


Gavekort refunderes ikke, og betragtes som opbrugt ved afbestilling og/eller udeblivelse.Kunderne siger:


"Jeg har igennem næsten 8 år haft store problemer med min ryg, daglige smerter var standard. Efter at Hamlet havde taget billeder af ryggen for ca. 7 år siden kunne det konstateres at der var flere discus problemer. Herefter startede en lang rejse hvor jeg prøvede flere forskellige behandlingsformer samt et stort antal af forskellige rygøvelser. Intet hjalp....En dag for ca. 3 mdr. siden fortalte min datter mig om klinik Hindborg, her kunne tilbydes en "gammeldags" dybdegående massage af ryggen.


Stor skepsis men det skulle prøves. Nu er der så gået 2 mdr. med regelmæssige behandlinger og for første gang i 8 år kan jeg stå op uden smerter.


Stor tak til Jeanet


Med venlig hilsen

Poul "Min arbejdsplads har lavet aftale om massageordning for personalet og det er jeg rigtig glad for.Jeg benytter  mig jævnligt af massagen, og får løsnet spændinger både i ryg og nakke.En super aftale for både personale og arbejdsgiver.

Hanne P Ådalskolen Ringsted


Jeg arbejder på kontor og har således et meget stillesiddende arbejder.Jeg benytter massagen i arbejdstiden og får løsnet spændinger, men også som forebyggende behandling, og ikke mindst fordi det giver mig velvære.

Margit Ådalskolen Ringsted
"Jeg har prøvet mange forskellige fodcremer, men aldrig har jeg prøvet en fodcreme som var så drøj i brug og så fantastisk for mine fødder.

Jette""Har gennem de sidste 12 år været hos ca 20 forskellige massøre og Jeanet er absolut den bedste af dem alle. Dybt professionel og utrolig behagelig. Klar anbefaling herfra!

Danni Rasmussen""Kommet med en dropfod uden funktion,efter 2 behandling kan jeg løfte min tå, have mit ben over kors, et lille flex i foden 😊


Sissi""God dybtegående massage som hjælper godt imod min migræne! Stor hjælp - tænk at få et liv igen uden smerter 👍


Sofie"